Gruppe 2

Langrenn >> Treningsgrupper >>Gruppe 2

Gruppe 2 er for barn på elleve, tolv og tretten år for skisesongen 2022/2023 (dette er barn født i 2010, 2011 og 2012).

Denne gruppen trener to til tre ganger i uken, og noen av løperne er i tillegg med på renn i helgene. Klubbrenn er det også mange som går!

Faste treningsdager er tirsdag og torsdag, og oppmøte er som regel kl. 18 utenfor klubbhytta på Øverby. Vi prøver også å få til enkelte langturer i helgene, løping på sommeren eller ski når det er skiføre.

Gruppe 2 har egen Spond-gruppe hvor info om hver eneste trening legges ut. 

Bruk https://group.spond.com/VQTQU for å bli medlem i Spond-gruppen.

Hva gjør vi på treningene på gruppe 2?

Selv om ungene på gruppe 2 begynner å bli større, er det fremdeles først og fremst lek, moro og basisferdigheter på ski som balanse og god grunnteknikk det legges vekt på. Intensiteten øker, men det er ingen treninger som er rene intervalltreninger og læringen skjer gjennom ulike øvelser både på barmark (løp og rulleski) og ski. Det skal være artig å gå på trening på gruppe 2! 

 

Hva kan jeg som forelder bidra med?

Trenerne klarer stort sett jobben selv på gruppe 2, så ta deg gjerne en løpetur eller en skitur enten alene eller sammen med andre foreldre mens barnet er på trening. 

Vi håper alle foreldre er positive til å stille opp på ulike dugnader gjennom året, slik som hjelp til ulike arrangementer (eksempelvis renn) og vedlikeholdsdugnader på vår og høst - til og med kanskje en snømåkedugnad i ny og ne!

Husk også at det er hyggelig ved å bli kjent med de andre foreldrene på gruppa - vi oppfordrer til å delta på lavterskel skirenn i nærområdet gjennom sesongen! 
 

Kontaktpersoner
 

Trener
Geir Åge Ulsrud
971 80 030

Trener
Leif Olav Ringeli
950 54 640

Trener
Trond Østvold
900 64 575

Oppmann
Ola Holmestad
996 45 411

Trener
Geir Åge Ulsrud