U10

U10 er en treningsgruppe for barn født 2014 og 2015  med treninger i Hovdebakken.

Vår treningsgruppe består av jenter og gutter, noen har stått mye på ski, andre er mer ferske. Her er det åpent for alle, så lenge barnet mestrer bakke og heis på egenhånd. Vi kjører porter, frikjøring, øvelser mm.

Løpende kommunikasjon foregår på Spond, trykk her for tilgang og innmelding.

Treningsdager:
Tirsdag + Torsdag 18.00-19.30.
Oppstart: Desember 2023

Treningene planlegges fortløpende etter rådende forhold og muligheter, overordnet mål er å ha god variasjon i det vi gjør. 


Barna trives og lærer ved høyt aktivitetsnivå på treningene - skitrening skal være gøy! Samtidig kommer vi selvsagt ikke utenom noe drilling.

Vi varierer gjerne øktene mellom både løype, øvelser og frikjøring. Vi kommer blandt annet til å bruke tidtakning og enkel videoanalyse for å motivere og lære.

U10 gruppa har blitt en  sammenspleiset gjeng av både barn og voksne. Vi er heldige som har mange foreldre som er med i bakken under treningene. Dette skaper en trygg og sosial ramme i bakken, og gir oss mulighet til å dele opp gruppa. Med engasjerte foreldre, klarer gruppa å få til kveldsmat i varmestua og andre hyggelige aktiviteter gjennom sesongen.

 Vi har en ambisjon om at mange vil forsøke seg i renn i løpet av sesongen. Kikkanrennet i Hovdebakken 13.januar 2024 er en god start:)

 

 Her er det lav terskel for å bli med å prøve!

Hjelm er påbudt, ryggplate er anbefalt.

Kontaktpersoner:

Trener
Eline Andersen

Hjelpetrenere

Foredrekontakt:
Karen Flesvig
M:+47 917 76 690