MESTRING

Skiskyting

AKTUELT

Gode treningsdager på Juvass

Vi har syv ivrige løpere som er en del av klubbsamerbeidet Mjøsa Alpin. Gjennom dette opplegget samarbeides det mellom flere klubber i innlandet, om å få til ekstra trening ut over det klubben har mulighet til å legge til rette for. De har hatt flere fine samlinger på Galdhøpiggen Skisenter i...
01.12.2022

Ny hjemmeside

Velkommen til vår nye hjemmeside! Her vil du finne oppdatert informasjon om vår aktivitet innenfor langrenn, alpint og skiskyting, samt de viktigste nyhetene gjennom sesongen. Håper du liker hjemmesiden og finner den informasjonen du søker etter!
05.10.2022

Ny heis i Hovdebakken

Vi har startet arbeidet med å fjerne den gamle heisen og sette opp en splitter ny heis i Hovdebakken!
24.10.2022

Langrennsgenser

Prøving og bestilling av genser på Øverby tirsdag 15. november fra 1730 til 1930
14.11.2022